Opleiding Energetisch Management

Opleiding Energetisch Management voor beginners


Leerjaar 1 deel 1: De kracht van Bewustzijn


De kracht van Bewustzijn is het eerste deel van de opleiding Energetisch management, waarin je kennis, ervaring en inzicht verwerft in de betekenis en werking van energie voor jou persoonlijk en jouw directe werk- en leefomgeving.


• Wat is energie?
• Hoe kun je het eigen energiesysteem waarnemen en aansturen?
• Hoe kun je de blokkades in je energiesysteem waarnemen en positief beïnvloeden?
• Hoe pas je de principes van energiewaarneming toe op je leef- en werkomgeving?
• Wat is gedachtekracht?
• Wat is het wezen van het bedrijf/perceel?

 

Start: 11 september 2014


In deze vijfdaagse opleiding krijg je antwoord op al deze vragen en staat het in je eigen kern komen voorop. We zullen daarom ook veel aandacht schenken aan werkelijke gronding, contact maken met systemen en het afstemmen van systemen met het doel. 


Met de kracht van Bewustzijn openen we de toegang tot het werken met energieën op een krachtige en zuivere manier. De opleiding is praktisch van opzet en we maken binnen de opleiding gebruik van het gelijknamige boek ‘De kracht van Bewustzijn' van Stef Freriks, waarin alles zowel in woord als in beeld staat opgetekend. 


Na het eerste deel van leerjaar 1 heb je de keuze of je door wilt stromen naar deel 2 van leerjaar 1. In deel 2, dat eveneens uit vijf lesdagen bestaat, gaan we onder andere dieper in op het in balans brengen van je eigen leefomgeving. 


Energetisch management is een zich snel ontwikkelende wetenschap die veel nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt. Mochten zich in de loop van de maanden dat je aan deze opleiding deelneemt nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zullen we die direct in de lessen verwerken, zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste stand van zaken.


In het tweede en derde jaar van de opleiding gaan we steeds dieper in op de werking van energieën en zal het programma ook afgestemd worden op persoonlijke interesses en doelen.


Kosten: € 495,00
Locatie: Verdistraat  87, Oss

 

 

Opleiding Energetisch Management (middengroep) in ZWOLLE

 

Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten en mensen die al enigszins bekend zijn met energiewerk. Het leren voelen van de verschillende energieën. Inzicht in hoe de energievormen van wateraders, aardstralen en elektrosmog samenwerken.

 

Start: 17 september 2014

 

Kosten: € 495,00

Locatie: Wijkcentrum Bestevaer, Trompstraat 10B, 8023 TP ZwolleOpgeven en informatie aanvragen kan via www.steffreriks.nl of 0412 – 457 444. 

 

 

 

Betalen  met iDeal

Schrijf je nu in via internet en betaal online via iDeal!

>> Klik hier om jezelf in te schrijven!

 

 

 

 
Informatie of inschrijfformulier aanvragen

U wilt meer informatie of een inschrijfformulier ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en druk op versturen.
Naam:
Telefoon:
Emailadres:
Inschrijfformulier? Ja Nee
Opmerkingen:


Voer bovenstaande code in:Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444