Cursus Wichelroede

Ook u kunt zelf leren omgaan met een wichelroede zodat u uw eigen metingen kunt verrichten. De cursussen zijn geschikt voor iedereen, er is geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 


 

 Wichelroede voor beginners

Heeft u interesse in wichelroedelopen maar hierin geen voorkennis of ervaring? Of neemt u waar met een wichelroede, maar weet u niet wat u meet?

Dan is deze cursus voor u een goede instap.

In deze tweedaagse cursus leert u wateraders, aardstralen, boomenergieën en elektrosmog meten.

De straling die u meet leert u bij naam te noemen en in waarden te verwoorden. Er wordt gewerkt met de meeteenheden 'Prikkeleenheden' en 'Boviswaarden' om de belastende en opbouwende energie in getallen weer te geven. Als basis wordt u de 'Afschermtechnieken' aangeleerd; deze zijn belangrijk tijdens het meten.

Tijdens de cursus wordt er met de 'allemanswichelroede' gewerkt. Als toegevoegde waarde is ook het meten van de voedingskwaliteit een onderdeel van deze cursus.

Primair in deze cursus is dat iedereen na afloop wateraders, aardstralen en elektrosmog kan meten. In de cursus worden theorie en praktijk afgewisseld, waardoor de cursus luchtig is maar wel intensief.

De cursus wordt gegeven op twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en de kosten voor de cursus bedragen € 200,00. Dit is inclusief een allemansroede, koffie/thee en lunch.

Cursuslocatie: Stef Freriks Energetisch Management, Verdistraat  87 te Oss. Opgeven en informatie aanvragen kan via www.steffreriks.nl of 0412 – 457 444.

 

Betalen met iDeal

Schrijf je nu in via internet en betaal online via iDeal!

>> Klik hier om jezelf in te schrijven!Informatie of inschrijfformulier aanvragen

U wilt meer informatie of een inschrijfformulier ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en druk op versturen.
Naam:
Telefoon:
Emailadres:
Inschrijfformulier? Ja Nee
Opmerkingen:


Voer bovenstaande code in:Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444