Nieuw inzicht: versterkers van aardstralen en wateraders!

Géén apparatuur meer nodig om de belasting van aardstralen en wateraders te neutraliseren?

 

Door het jarenlange onderzoek dat ik heb verricht en de conclusies die ik inmiddels heb kunnen trekken, kan ik nu naar buiten komen met nieuwe gefundeerde inzichten in de werking van aardstralen en wateraders.

 

De aardstralen Hartmann, Curry, Benker, Sloef en nog vele anderen zijn veelal belastend voor het lichaam, waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan. In een aantal woningen is de impact van deze lijnen veel sterker dan op andere plaatsen.

Door de meting van Prikkeleenheden en Boviswaarden (ofwel de belasting op de plaats in combinatie met de kwaliteit van de energie ter plaatse) werd het stap voor stap duidelijk dat er een trigger is of dat er een aantal zaken zijn die de ballast op de aardstralen en wateraders vergroten.

 

Sinds 2011 hebben we de versterkers kunnen benoemen, als zijnde vormen van emotionele blokkades met een heel diverse achtergrond.

Diegenen die in een woning wonen waar een emotionele belasting op rust of diegenen die van zichzelf een emotionele belasting met zich mee brengen hebben een verhoogde kans op klachten, welke door de reguliere medici vaak niet of nauwelijks zijn op te lossen. 

Stef heeft de oorzaken van deze versterkers weten te vinden en heeft deze al deels kunnen rubriceren. Deze versterkers kunnen ook stapsgewijs, maar meestal ineens worden losgekoppeld van de aardstralen en wateraders. Hierdoor wordt de impact van de aardstralen aanzienlijk verminderd, ofwel het is op te lossen zonder dat er apparatuur voor gebruikt, geplaatst of gekocht moet worden. Dit houdt in dat na één, soms twee bezoek(en) van minder dan € 200,00 alles volledig geneutraliseerd is.

 

De versterkers van de aadstralen bevinden zich vaak in emotionele hoeken. Een aantal emoties ligt wel voor de hand, namelijk emoties vanuit het verleden van een persoon. Stef heeft nog veel meer systemen ontdekt welke versterkers zijn op deze aardstralen. Het is voor leken vaak moeilijk te bevatten, maar voor therapeuten en andere ingewijden in de energetische wereld kunnen er op aanvraag lezingen en/of bijeenkomsten worden georganiseerd om e.e.a. verder uit te leggen. Een tipje van de sluier is dat het verleden van het perceel mede van invloed is op de kracht van de aardstralen.Boek; DE KRACHT VAN BEWUSTZIJN

DE KRACHT VAN BEWUSTZIJN
Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen. Daarmee is het ook zeer geschikt voor personen die moeite hebben met lezen. De oefeningen zijn ontwikkeld door de auteur en geven een verdieping in bewustzijn. De illustraties zijn krachttekeningen die tevens verdiepend werken.

Klik hier om het boek te bestellen!

Het boek is tevens te koop op de volgende verkoopadressen:
Palaya, St. Jorisstraat 23 te 's Hertogenbosch
Lips Groen, Weijen 77 te Nistelrode
Kantoorboekhandel Ceelen, 't Dorp 65 te Heesch
Boekhandel Bert van der Heijden, Mondriaanplein 12 te Uden
The Read shop, Hoofdstraat 132 te Schijndel

Kennismakingsworkshops
'De kracht van Bewustzijn´ is een visie en een inspirerende leefwijze waar ieder mens toegang toe heeft, maar misschien zonder dat hij zich daarvan bewust is. Het is van belang voor onze kwaliteit van leven om deze kracht te kunnen (her-) kennen, er mee te kunnen werken en zodoende in dienst te stellen van onze persoonlijke ontwikkeling.

Hiervoor hebben we een rijk aanbod ontwikkeld dat je in staat stelt om kennis te maken met de visie; soms in combinatie met een onderwerp dat al je bijzondere interesse heeft.


Klik hier voor meer info omtrent deze workshops!

 

 Persoonlijk Groeiplan

Persoonlijk Groeiplan

Steeds vaker komen we tegen dat naast de belastingen van wateraders, aardstralen en elektrosmog een emotionele lading bij een van de bewoners zit, welke gaat resoneren in de woning. Deze emotionele lading kunt u zien als een zender die een valse frequentie uitzendt en een disharmonie in het systeem brengt. Als de belasting van wateraders, aardstralen en elektrosmog binnen de perken is en men toch in de woning nog negativiteit ervaart is het raadzaam om eerst te kijken of dit met entiteiten, welke in verschillende gradaties voorkomen, heeft te maken. Daarnaast is het raadzaam om ook de emotionele kant te bekijken. Om deze emotionele blokkades op te lossen kunnen wij samen met u een Persoonlijk Groeiplan opstellen waar u bij de juiste coaches en/of therapeuten terecht komt welke u op weg helpen, ieder vanuit hun eigen expertise.

Het allermooiste wat je in dit leven kunt worden is jezelf.

 

 

 1 2 3 4 5  Volgende »

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444